Blog

2022.01.18 09:51
Wikipédia-Klímatrió Kft.
Ventilátor vásárlási segédlet

Napjainkban a konyhák, fürdőszobák, WC-k, mellékhelyiségek szellőztetése, párás levegőjének elszívása nagyon fontos szerepet játszanak. Sok esetben csak az elhasznált levegő elszívására fókuszál az ember, de az elszívott levegő pótlásának fontosságát már figyelmen kívül hagyja.
Nemcsak a sok kellemetlenséget okozó penész, zsíros gőzlecsapódások és az ablakok bepárásodása ellen kell „küzdenünk”, hanem az egészségünk megőrzése, a családunknak egészséges környezet megteremtése céljából is fontos a beltéri levegő mennyiségére és minőségére odafigyelnünk.

2022.01.07 14:48
Klimatrió Kft.
A klímákról

Egyre szélesebb körben alkalmazunk klímaberendezéseket nem csak irodaházakban, munkahelyen, hanem lakás célú épületekben is. Ez egyrészt magyarázható a különböző évszakokban előálló egyre szélsőségesebb időjárási körülményekkel, másrészt komfortszint igényünk növekedésével. A split klíma igen népszerű megoldás, pedig igazából nem is klíma.

 

2022.01.13 10:44
Wikipédia-Klímatrió Kft.
Ventilátor ismertető és beszerelési útmutató

Az emberek nagy része, ha ventilátor beszerelésről van szó, úgy gondolja, hogy „ez egy könnyen megoldható dolog, nincs szükség szakemberre.” Persze, ha egy kicsit is műszaki beállítottságúak vagyunk, akkor valóban meg lehet ezt házilag is tenni, de ebben az esetben is célszerű körültekintőnek lennünk, hiszen nem mindegy, hogy hová és hogy milyen készüléket szerelünk. Következő írásunkban ebben szeretnénk az önök segítségére lenni.

Webáruház készítés
cetelem_hu