Aerauliqa QD120 BB kisventilátor

Aerauliqa QD120 BB kisventilátor

Aerauliqa QD120 BB kisventilátor

 

Az Aerauliqa QD szellőztető ventilátorok formatervezett kialakítással, törés- és UV álló ABS műanyagból készült házzal és előlappal rendelkeznek. A hasonló teljesítményű, hagyományos kialakítással rendelkező társaihoz képest rendkívül alacsony zajszint (34 dB) jellemzi. Előlapja könnyen, szerszámok használata nélkül levehető ill. ugyanilyen egyszerűen a készülékre visszahelyezhető. Ez lehetővé teszi a ventilátor könnyű és hatékony tisztántarthatóságát, amely a várható élettartamát pozitívan befolyásolhatja.
beépített pillangószelepnek köszönhetően megakadályozható a nemkívánatos visszaáramlás, amely mellékhelyiségek és többfelhasználós légtechnikai rendszerek (pl. társasházak közös strangja) esetén lehet kimondottan előnyös.
Magasminőségű, 30 000 üzemórára tervezett gördülőcsapágyazása lehetővé teszi a falsíkba és mennyezetbe építhetőséget egyaránt. 

 

A legújabb szabványok szerint tesztelve: az Aerauliqa-nál az egységek a TÜV Rheinland által minősített laboratóriumban kerülnek tesztelésre, vagyis pontos, naprakész mérés készül az elektromos biztonságra vonatkozóan, megbízható teljesítmény és zajszint adatok kerülnek feltüntetésre. A tervezés és gyártás az EN60335-2- 80 (kisfeszültségű irányelv) és az EMC (elektromágneses megfelelőségi) irányelvekben foglaltak szerint történik.

⋅Gyártó: Aerauliqa
⋅Átmérő: 120 mm
⋅Feszültség: 230 V
⋅Teljesítmény: 14 W
⋅Légszállítás (max.): 140 m3/h
⋅Zajszint: 34 dB(A)
⋅Tömeg: 0,95 kg
⋅Szín: fehér (RAL9010)
⋅Garancia: 2 év garancia

Aerauliqa
100-200 m3/h
Golyóscsapágyazással
120mm
Aerauliqa
axiál
Aerauliqa
14 053 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Adatok
Vélemények
Adatok
Szállítási költség
1990
Cikkszám
04141
Vélemények
Webáruház készítés
cetelem_hu