VENT-400N csőventilátor

VENT-400N csőventilátor

Alkalmazási terület

A VENT ventilátorok csőhálózatba építve mind elszívásra, mind befúvásra alkalmasak. Lakossági, kereskedelmi, ipari célokra használhatók, kizárólag tiszta levegő szállítására: fűrdőszoba/WC, konyha, éttermek, bárok, irodák, gyártócsarnokok, munkahelyi pontelszívás, géphűtés, de párás levegő szállításánál a ventilátorban a kondenzáció nem megengedett.

Felhasznált anyagok

Centrifugális csőventilátorok, kiváló minőségű korrozióálló préselt acéllemezből, alapesetben a kapcsolódoboz előre be van kötve és minden típus alaptartozéka az erős rögzítőkonzol. Mindegyik típus zárt típusú, egyfázisú külső forgórészes motorral rendelkezik és hátrahajló lapátozású dinamikusan kiegyensúlyozott járókerékkel vannak ellátva.

Csatlakozó méret

Ø400mm

Kivitel

IP54 védettség, F szigetelési osztály, önkenő motorcsapágyazás és termovédelem.

Tápfeszültség

Egyfázisú 230 V - 50/60 Hz, feszültség elvén fordulatszámszabályozhatók.
A ventilátor bármilyen helyzetben beépíthető.

Légszállítás

3.890 m³/h 

330 200 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Hitelkalkulátor
Ha részletfizetéssel vásárolná meg a terméket, helyezze a kosárba, majd a fizetési módnál jelölje be Cetelem Online Áruhitelt.
Klimatrio Kft. a Magyar Cetelem Bank Zrt. hitelközvetítője, a Bank a hitelbírálathoz szükséges dokumentumok meghatározásának, valamint a hitelbírálat jogát fenntartja. A Bank a pénzügyi szervezetek Magatartási Kódexének alávetette magát.
Adatok
Vélemények
Adatok
Cikkszám
02181
Vélemények
Webáruház készítés
cetelem_hu