Klímatisztító spray 500ml Freddox

Klímatisztító spray 500ml Freddox
Klímatisztító spray 500ml Freddox
Klímatisztító spray 500ml Freddox
Klímatisztító spray 500ml Freddox

Freddox Klímatisztító spray 500ml

Elpusztítja a klímaberendezés szűrőjében megtelepedett kórokózak, gombákat, közben kellemes citrom illatot biztosít!


Használható:

      -klíma tisztításához
      -fertőtlenítéshez
      -páramentesítő párátlanító fertőtlenítéséhez
      -autóklíma és split klíma tisztítására is alkalmas

Elsősorban szűrők, hűtőbordák, kondenzvíz tartályok, légcsatornák tisztítására ajánljuk.
Alkalmazható autó-, ipari- és háztartási klímaberendezésekhez, páramentesítőkhöz, párátlanítókhoz, párásítókhoz, légtisztító készülékekhez.

Nagy hatásfokú, alkoholbázisú fertőtlenítő, citrus illattal.
A klímaberendezést megtisztítja a különféle baktériumoktól és gombáktól.
Megakadályozza a kellemetlen szag kialakulását.
 

 

Felhasználás:

 

A palackot függőlegesen tartva fújja a kezelendő felületre. A műanyag toldócső a légcsatornák és a nehezen hozzáférhető helyek tisztítását is lehetővé teszi. Hagyja 10 percig hatni a fertőtlenítő szert, majd 10 percig szellőztesse a készüléket. Mindig nyitott ablakoknál vagy szabad jól szellőző területen végezze a tisztítást.

 

Autóklíma tisztításához:

 

Alkalmazás előtt a motort le kell állítani és a pollenszűrőt eltávolítani. A klímatisztító spray csövét azon a nyíláson keresztül kell bevezetni, ahol a külső levegőt beszívja a belső szellőztető ventilátor. Majd kb. 100ml terméket kell befújni. Hagyja 10 percig hatni a fertőtlenítő szert, majd a motort be kell indítani, az ablakokat letekerni és kb 10 percig maximális fordulaton járatni kell a szellőztető ventilátort.

 


Épületklíma:

 

A kikapcsolt és áramtalanított klímaberendezés elpárologtatójának lamellái közé, kell fújni 100ml klímafertőtlenítő sprayt. Hagyja 10 percig hatni a fertőtlenítő szert, majd a helyiség ablakait ki kell nyitni és a szellőztető rendszer ventilátorát 10 percig maximális fokozaton kell járatni. 
A tökéletes tisztasághoz a levegő ki és bevezető nyílásokat, szűrőbetéteket, kondenzvíz tartályt is meg kell tisztítani. 
Mindig a készülék használati és karbantartási utasításának megfelelően járjon el.

 


Páramentesítő készülék:

 

A kikapcsolt és áramtalanított párátlanító készülék szűrőjének eltávolítása után a lamellákat, a kondenzvíz tartályt, a ventillátorlapátot,a levegő be és kivezető csatornákat kell a Totaline klímatisztító szerrel befújni. Majd a 10 perces várakozást követően, 10 percig maximális fokozaton kell járatni a páramentesítő készüléket.
A tisztítást mindig nyitott ablakoknál, megfelelően szellőző helyen végezze.


Légtisztító és párásító készülékek:

 

A készülék jellegéből adódóan a levegő be és kivezető nyílások, ventilátorlapátok, a mosható szűrőbetét, a víztartály fertőtlenítésére alkalmas. A kikapcsolt, áramtalanított és szükség szerint vízkőmentesített készüléket fújja be a klímatisztító spray-vel. Hagyja 10 percig hatni majd 10 percig maximális fordulaton üzemeltesse a ventilátort. Ha víz nélkül nem üzemeltethető a készülék ( pl ultrahangos párásító) akkor 30 percig hagyja száradni a készüléket.


Ezen használati tanácsok általános tájékoztató jellegűek. Mindig a tisztítandó készülék gyártójának, fogalmazójának utasításait kövesse vagy kérje szakszerviz tanácsát.
Mindig tartsa be a palackon levő biztonsági utasításokat.

Freddox
Freddox
2 370 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Adatok
Vélemények
Adatok
Szállítási költség
1990
Cikkszám
00539
Vélemények
Webáruház készítés
cetelem_hu