Duct-M 314/T-A csőperemes axiál ventilátor

Duct-M 314/T-A csőperemes axiál ventilátor

Duct-M 314/T-A csőperemes axiál ventilátor

Állítható lapátszögű, nagy légszállítású ventilátor kis légellenállású rendszerekhez. Epoxy gyantával bevont acél ház.

Olyan esetekben használatos, ahol relatív nagy légmennyiség és kis légcsatorna ellenállás szükséges. Pl.: hajózási és bányászati felhasználás, hűtőtornyok, hővisszanyerők, transzformátor állomások szellőztetése és hűtése, általános szellőztetésre és elszívásra.

Kivitel

  • A ház epoxy gyantával bevont horganyzott acélból készül. A karimák az UNI-ISO 6580/EUROVENT 1-2 előírásnak megfelelően kerülnek kialakításra.
  • A statikusan és dinamikusan kiegyensúlyozott nagy hatásfokú járókerék, műanyagból vagy fröccsöntött alumínium állítható szögű lapátokkal. Az agy szintén fröccsöntött alumíniumból készül az UNI ISO 1940 előírásnak megfelelően.
  • Aszinkron motor, ''F'' szigetelési osztályú, IP55 védettségű, EFF2 kimenet, S1 szervízelés, B2 kialakítás, IEC/EEC (UNEL-MEC) előírás szerinti felépítés
  • 4-es kivitel (járókerék közvetlenül a motortengelyre ékelve)

 

Cairox
2000-4000 m3/h
Cairox
144 519 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Hitelkalkulátor
Ha részletfizetéssel vásárolná meg a terméket, helyezze a kosárba, majd a fizetési módnál jelölje be Cetelem Online Áruhitelt.
Klimatrio Kft. a Magyar Cetelem Bank Zrt. hitelközvetítője, a Bank a hitelbírálathoz szükséges dokumentumok meghatározásának, valamint a hitelbírálat jogát fenntartja. A Bank a pénzügyi szervezetek Magatartási Kódexének alávetette magát.
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Hasonló termékek
Adatok
Szállítási költség
2800
Cikkszám
00308
Vélemények
Webáruház készítés
cetelem_hu